maanantai 9. marraskuuta 2015

Marraskuu.

Lokakuu vaihtui marraskuuksi ja se jos mikä tarkoittaa meille kauneuden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville mielenkiintoisia töitä, uusia kokonaisuuksia ja pitkiä päiviä. Ei muuten haittaa sitten pätkääkään. Perinteinen jo vuosien saatossa vakiintunut hengähdystauko vaihtaa juhla-aikaan.

Rastan uudet tilat vanhojen seinien suojassa sai  ovet auki ajallaan ja olemmekin saaneet ihanaa palautetta sekä asiakkailta että ohikulkijoilta. Milloin joku huikkaa kysymään meikkipisteen maton alkuperää tai seinämateriaalien laatua. Siitä tulee hyvä fiilis.

Muutokset eivät suinkaan lopu siihen. Tänään maanantaina otimme käyttöön uuden kassajärjestelmän ja asiakasrekisterin, lähiviikkoina pääset klikkailemaam itsesi Rastan sivuilta  nettiajanvaraukseen vaikka keskellä yötä.

Olemme myös mukana joulunaikaan tukemassa Tampereen  katukulttuuria  ja loihdimme Kehräsaareen upean joulumiljöön moderniin henkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Siitä lisää myöhemmin ja kutsuja varmasti satelee. Jos mietit mistä löydät jouluksi ihanan pikkukuusen, Rastan edusta on  varmasti oikea paikka.

Vuodenvaihteen jälkeen lähdemme myös etsimään vahvistusta tiimiin. Tällä kertaa etsimme hiomattoman timantin sijaan ihmistä jolla suuremmat rosot ovat jääneet matkanvarrelle. Ammattitaitoa ja näkemystä jota jakaa myös meille muille Rastalaisille ja toki pikkasen sellaista positiivisen vinksahtanutta asennetta yrittäjyyteen ja kauneuteen. Mikäli siis tunnet jonkun hahmon joka voisi vaatimuksemme täyttää ja joka kaipaisi elämäänsä jotakin uutta niin...
Osoite on: prinsessaannabella(ät)gmail.com

Ei muuta kuin ihanaa kynttilänvaloa pimeisiin iltoihin, tulkaahan piristymään Salongille.

Terkuin, Anna ja muu porukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti