torstai 17. tammikuuta 2013

Eetun terkut !!!!!


Heippa hei Helsingistä!
Osalle teistä ehdinkin jo vähän infoomaan liikeistäni. Suunnitelin tässä parisen vuotta hieman uutta suuntaa elämälleni. Viimevuoden lopulla alkoivat asiat loksahtelemaan kohdalleen ja löysin kivan asunnon ja liikkeen täältä Helsingistä. Pohdinnan, harkinnan ja jahkaamisen jälkeen, päätin että nyt on aika mennä elämässä eteenpäin ja lähteä katsomaan maailmaa. Toivottavasti olen oikean ratkaisun tehnyt. Nyt ainakin tuntuu hyvältä ja olen onnellinen. Ihmisiä tietenkin jää kaipaamaan, mutta junat kulkee eikä Helsinki nyt niin kaukana ole. Aina lupaan tulla morjestaan Rastalle kun kylään saavun. Ja jos täällä päin liikutte voi tulla moikkaamaan.
Aloitin heti touhut viikolla 2 täällä Velvetissä Yrjönkadulla. Meidät löytää facebookista ja osoitteesta www.velvet.fi

Jos on jotain juhlaa näillä suunnilla,johon tarvitsee vaikka kampausta, tulee akuutti tarve kampaajalle reissuillanne, tai muuten ikävä, tervetuloa myös asiakkaaksi. Netti sivulta löytyy ajanvaraus ja puhelinnumero josta tavoittaa.
Kiitos kuluneista vuosista kaikille. Oli kiva tehdä töitä teidän kanssa. Rastalla on aina tärkeä paikka mun sydämessä. Voikaa hyvin, olkaa upeita ja pitäkää Rasta aitona!
-Eetu Heinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti