perjantai 27. huhtikuuta 2012

GUY & GENTS 26.4.2012

Torstai aamu aloitettiin mukavissa merkeissä Hotelli Scandic Cityssä. Tiedossa muutama tunti tiukkaa vääntöä tämän hetken miesten hiuksista. Koulutus oli Skt-Groupin järjestämä ja kouluttajina Joni & Jose. 
Odotukset olivat suuret koska Jonin ja Josen aiemmat koulutuksen ovat olleet huippuluokkaa, 
emmekä joutuneet pettymään tälläkään kertaa.

Miesten hiusten kevät / kesä 2012

Miesten muodissa jatkuu keväällä ja kesällä luonnolliset, klassiset ja maskuliiniset leikkaukset.
Uutena miesten hiuksiin on tullut pehmeys ja laineikkuus. 

  Dolce & Gabbana spring / summer 2012

Tämä vuonna jopa kalju on muodikas kun hiukset on trimmattu 3-9 milliseksi ja leikkaus on hyvin rajattu.
Mulberryn mallistossa on miesten hiuksissa paljon otsiksia. Otsatukista löytyy edelleen pituutta mutta hiukset tippuvat otsalle syksyn sivuun vedetyn sliipin jälkeen. Lyhyet ja kiharaiset otsatukat kalastajapipon, lippiksen tai lierihatun alta näyttää myös hyvältä.

Pull and Bear

Hiusten leikkauksissa käytetään pitkästä aikaa paljon erilaisia veitsitekniikoita joka mahdollistaa monipuolisen viimeistelyn.

Kesähiusten kanssa voi tyyliä muuttaa käärityillä lahkeilla tai käyttämällä puvun kanssa shortseja juhlapukeutumisessa. Kesällä kravaatin sijaan laitetaan mirri.
Kauluspaidat napitetaan kiinni ylös asti joka tekee tyylistä heti skarpimman. Rentoutta ja Street-henkisyyttä voi lisätä kauluspaitaan käärimällä hihat ylös.

 Pull and Bear

Miesten muotoilutuotemaailma muuttuu kiiltävämmäksi. Hentoon hiukseen ei kiiltopomadaa kannata käyttää, lopputulos saattaa olla liian rasvaisen näköinen mutta vahvemmassa hiuksessa kiiltoa saa olla.

 Hugo Boss.


Katumuodissa otetaan huomioon asiakkaan genre ja toteutetaan hiuksia eriversion.

Kesällä kypärän päähän vetäville suosittelemme ainoaksi ja oikeaksi tuotteeksi Tigi B for Men Power Play - hiusgeeliä.
hinta 18,1e


Rastassa olemme huomanneet että tämän päivän miesasiakkaat arvostavat että heihin käytetään aikaa joten olemme lisänneet miesten hiusten leikkuuseen varattavaa aikaa puolesta tunnista 45 minuuttiin. Hiusten pesu ja viimeistely on kuulunut aina
 leikkauksen hintaan.

American Crewlla on miehille suunnattu hiusväri. Käsittely tehdään leikkauksen yhteydessä. Vaikutusaika värillä on vain 5 minuuttia. Väri haalistuu hiuksesta 4-6 viikossa.


 American crew
Kiitos =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti